tirsdag 23. juni 2009


Det er her man skulla ligget nå altså.....bare å nyte bilde så langt.. Vi har boblekar i huset vi skal leie i danmark, men utsikten eeee !!!
Jøss helgen gikk jo unna i en fei..men den var hyggelig og det er vel en av grunnene...Kos i sofaen på fredag, med fia som gjorde alt for å orke å holde øynene åpene under Rådhusplassen konserten på tvn..Aleksander Rybak!!!!, men det ble reprisen dagen etter gitt.. Så var det lørdag som var litt lang..hi hi hverfall på dagen, når mor skal på jente fest, men vi koset oss med ungene på dagen med hjemmelaget milkshake med friske jordbær...mmmm og sykkel tur, men så kom det noen skurer..
Det var kjempe hyggelig jente /dame? kveld..god mat og drikke..mor her tuslet hjemmover når morgen lyset kom...greit når fruen bor i samme "lykkelige gaten"
Søndag ble da en sove morgen på meg da og..hi hi to på en helg OMG det har vel aldri skjedd før..Vi svingte oss fort når jeg kom meg opp...og dro på søndag visitt til mine bestemødrer som bor på samme sykehjem..Så ble det hagekaffe på "Hytta" til min mamma og pappa ..og der ble det jammen middag og så hjemturen ble sein...Det var så vanskelig å måtte dra der i fra..pgr været og idyllen når det er fint vær det...neste gang vi kommer dit skal bassenget vaskes og fylles....de har stort basseng kjøpt på plantasjen en gang....rommer store og små...stigen må "gjemmes" noen ganger ellers hadde min fia bodd der i all slags vær... Nå håper jeg timene på jobben går unna i en fei og så blir det ute tid etterpå....santhansfeiring i komunen er det og...mulig vi drar!!!

1 kommentar:

  1. Bodlebad... mmm.... det skal vi kanskje ha når vi lager badet nede. Uansett blir det badekar, er litt usikker på disse dysene og motorer og slikt.... Men ett badekar, levende lys og deilig musikk passer alltid!

    SvarSlett