onsdag 10. juni 2009
Skjønner ikke hva vi gjør jeg altså...men disse ungene vokser som ugress!! Ikke vanner vi dem heller,eller jo de får jo i seg væske og "plante" næring i form av noen form for brødblingser og jo filler de får jammen middag hverdag og..ja der ser dere ..dette må vi kutte ut!!
Å nei da mine skjønne troll voks opp dere, men ikke så fort da..mamma følger ikke med og ikke klesskapet heller etter dagens rydde aksjon...Mini har jo liksom hoppet over en st liksom...men dere er super heldig da..mamma deres skal gjøre dere den tjenesten å shoppe inn nye "habitt" ...huff det er et slit. :0)
Det som er stas er jo at dere er så takknemlige for nye klær som om det var leker skummelt ell??? Mote show her i kveld etter mammas raid på H&M..ja fant masse fint og billig..Må si jeg er gla i H&M...masse fint hverdags tøy ,å så kan man heller unne seg en spes fine plagge å combinere med....

3 kommentarer:

 1. Jeg er så enig! Barna vokser alt for fort! Morro å kjøpe noe nytt til de av og til. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Ja, barn vokser som ugress og spesielt på sommeren. Er og veldig glad i HM til hverdagstøy. Billig og grei kvalitet så man kan slite det ut i barnehage og på skole. :D

  Og du, vi er ikke helt uten sofa altså he he, vi har en sovesofa som er helt grei, men litt liten da.

  SvarSlett
 3. He he, kjenner meg igjen her! Synes det er en heldagsjobb å følge med i klesskapene til ungene... ;-)

  Heldigvis lar eldstemann på 5 1/2 meg få bestemme hva han skal gå med, og det synes jeg er veldig greit. Trenger ikke flere komplikasjoner! ;-)

  SvarSlett