tirsdag 10. november 2009

God morgen!!!
Her er dagen godt i gang....
Vi startet med god margin så vi ikke fikk en stress morgen..ha ha...nei du den var ufrivillig, mini våknet kl 05.45..grrrr !!! Han surret litt rundt inne på sovrommet ,men når han skjønte at vi var mer klar for en time til med søvn..hylte han etter storesøster...sove hos deg... ha ha !!!
Så nå sitter jeg her på jobben og har vært super effektiv på morgenkvisten...tar en kopp kaffe til jeg!! Gjesp!
Til tordag er det felles vaksinering (svine sprøyta) av div ansatte her på jobben...wæææ jeg satt meg på lista jeg....men er veldig i tvil. Jeg tenker at det er viktig at ikke jeg smitter noen andre og så kan jeg kanskje besøke min onkel viss det blir sånn...det passer veldig dårlig viss det kommer noen bivirkninger...for skal ha "julebord" hjemme til helgen #Hyttejentene# med menn kommer til oss på lørdag....å det gleder jeg meg til !!!! Mannen står for maten og jeg div annet , som å pynte bord og evt en kake....Grei arbeids fordeling synes jeg!!!
Vel får sette i gang til en økt til...
Ha en fin dag!!!!!

1 kommentar:

  1. mmmm... det så godt ut! nå fikk jeg lyst på en skikkelig kakao med krem jeg.. lykke til med vaksinering, jeg tenker som deg på den. og ha et fint julebord!

    SvarSlett