søndag 1. november 2009

November...

1.november!!!
Wow jeg som skal begynne med juleting tidlig i år , må jammen forte meg viss ting skal bli gjort tidlig....Det er en del gaver som skal kjøpes, også skal man vist være super sosial denne mnd og neste mnd så et julebord antrekk må handles inn, å gjerne mer en 1 dag før festen.
Å det ser jeg så frem i mot...Grr hater å handle inn "pynte" tøy!! Åsså er det like vanskelig å finne på den ultimate gaven til diverse familie medle mer...er helt blank på noen han som artige ideer!
Jeg skal ha "hyttejentene" med menn på julebord om to helger...så må begynne å tenke meny snart..Gubben har vel gjort seg opp en mening hva vi skal finne på, og siden det er han som står for matlaging er det helt greit..Jeg pynter hjem og bordet for kvelden!
Vi er litt nærmere til å få det ryddig i alle skap og skuffer da...Kjøkkenet ble tatt i dag, og alles klesskap er ryddet, så det ble en del gi bort tøy ..Disse ungene må ha fått i seg nok næring ja, selv om de er småspist....Godt å se de vokser da!!! (tenker skapet får litt påfyll etter jul..)
Nå skal jeg senke meg nedi sofaen og nyte søndags kvelden.....

4 kommentarer:

 1. Jeg hilste Silje i babysanggruppa vår fra deg:) Jeg fikk ikke gitt henne bloggadressen din, men skal prøve å huske det neste gang. Blogg er genialt, alle burde ha det:)
  Håper dere slipper mer sykdom i vinter! Klem-klem

  SvarSlett
 2. jeg har også ryddet i dag, jeg må nok gå flere runder i mitt skap... jeg er jo så heldig og arver masse tøy. Ida har også plenty, får legge unna litt til Vilde så ikke hun bare får utvasket tøy!

  Ha en strålende kveld!

  SvarSlett
 3. Hei:) Så flink du har vært da.. Tenkte å beg tidlig m gaver i år jeg også. I fjor var første året jeg klarte det, gosj så deilig det var. Nok annet å styre med i desember.. Rydda litt i barneskapene jeg også, har heldigvis godt med venner som vi arver litt fra innimellom, for nå var det stusselig der. Lykke til med innkjøp av diverse. Klem!

  SvarSlett
 4. hei Line:) Tusen takk for kommentaren hos meg:) Klem far Line..

  SvarSlett