tirsdag 17. november 2009

Wroooom....


Ti tei...

Ukene går unna i en fei synes jeg nå, og alt man skal rekke og gjøre bare flyr forbi..
Synes jule nissen over var litt atig her...Viss du tenker meg på øverste bilde med julebrus...har begynt alt med dette alt....nam nam..så har du meg på julaften på siste bilde..da litt lei julebrus!!!!

.

Vi er hverfall sånn passe i form og det er jo ikke værst med tanke på denne svine syken som herjer. Det har vært my fram og tilbake om jeg skulle vaksinere meg, men da vi fikk tilbudet på jobben så tok jeg den...nå er det bare ungene og gubben,men siden vi tror at de har hatt dette er jeg veldig i tvil..vi får se når tilbudet kommer..!!!


I helgen hadde vi hyttegjengen min(5 damer/jenter) med menn på middag, og mannen disket opp med nydelig mat...han fikk masse skryt og det var han vel unnet...nam nam var det!!! Det ble latter og spill(buzz/wii..med premie) ...og mulig noen eller mange gode drinker..så var litt ugg på søndagen...Godt det er lenge mellom hver gang...hi hi ekke 20 lenger!!!


Jeg driver å tenker ut div julegaver til familiemedlemmer og har vel lagt slag planen før shoppingen starter...siden jeg jobber på apotek lager "forventer" de nesten div kremer å sånt slags så det er enklet...


Skal komme med bilder fra min lille shoppe tur på Living...masse fint der nå..Det var teppe vi skulle ha..og det ble det å..pluss litt til!!!

2 kommentarer:

  1. Jaja, en miniflatfyll for å late som om man er 20 er jo hyggelig en gang i blandt? Så husker man plutselig at man egentlig er eldre og fortrenger tidligere erfaringer. Men gode venner, de skal man ta godt vare på!

    SvarSlett
  2. Hei, artig bilde av nissefar:) Den julebrusen er nesten sånn en blir avhengig av, kjempego! Høres ut som dere har hatt en flott helg med gode venner- merker stadig at jeg ikke er 20 jeg ævv:) Merklig følelse når den brått kommer å "tar" en innimellom:) Klem fra meg til deg..

    SvarSlett