lørdag 5. desember 2009

Det nærmer seg....

Dette går for fort fram for meg...er det meg eller går dagene fortere forbi i desember enn ellers?

Tror ikke jeg er alene om å føle dette, bloggen blir kun oppdatert på lørdager av en grunn og det er da jeg rekker en god kopp kaffe på morgen kvisten, mens ungene koser seg med tv titting.
Vi er ferdig med div avsluttninger og det er godt...Fredagen var den første"stille" dagen her for oss ..
Nå er bare å sette inn støtet å få handlet alle julegavene og jeg er så gla for føler jeg har knekt julerebusen i år også, med å finne på gaver...mye blir handlet på jobben, for en del varer er jo kjempe greie og kjekt å ha...(å ikke minst utrolig deilig å få dette ferdig i en eske med hjem)..


Sist helg var vi over grensen på besøk hos Farmor(svigermor)....
Å se hva jeg fant i matbutikken....boksen er jo bare såååå kul, og nå innholder den Fudge, men det varer nok ikke lenge...Fikk den av svigermor så TAKK!!!!


Disse ble handlet på Hemtex.


Noen juleblader ble med hjem også fra sverige det kjekke med senter
på grensen er at de selger norske blader og.....

Nå skal div huselige syssel unnagjøres.... Så setter vi kursen til Odalen,
nesten alle i min familie er der i helgen!!!Eneste som mangler er min lillebror som jobber hele helgen tenker jeg....flinke brodern!!!

Vi skal på "jule"besøk til min Mormor(91år) og Farmor, de bor på samme pleiehjem så det er jo ganske så kjekt...(mmm kjekt er vist DET nye orde denne uken)
Så blir det jul i stuene på Odalstunet, min søster skal ha en stand der med div "tradisjons" jule pynt..(julekurver, kranser o.s.v. viser senere jeg....)3 kommentarer:

 1. Den boksen var kjempesøt!!! Fudge... mmmm, det er bare så godt! Blogging på lørdager, det blir skikkelig helgestemning da? Kos dere i snøen!

  SvarSlett
 2. Kjenner at bloggingen blir veldig nedprioritert her for tiden og,ja.
  Dagene flyr,med den ene avslutningen etter den andre,men det vet man jo kommer så det kommer jo ikke som noen bombe egentli...
  kos dere skikkelig i helga da,jeg skal strax på jentefest, så i morgen blir det nok sofadag--

  SvarSlett
 3. Jo December rasar avgårde här också!

  Vilken vacker dörr krans. Nu gleder jag mig för mamma skulle laga en till mig till vi skall ner i begravningen till farmor ;D

  Tusen tack söta Line för din kommentar.

  Önskar er underbara förjuls veckor

  KRAM

  SvarSlett