søndag 20. november 2011

Prøvd alt???

Fant denne på facebook:Lavkarbo er ut, nå er det kommet en ny slankemetode!Har du prøvd ALT - uten resultat, prøv dette:

De aller fleste toåringer er slanke.I samarbeid med barneleger, radiologer, ernæringseksperter og utslitte foreldre er denne geniale dietten forsket frem:


.Frokost: Ett kokt egg, en skive brød med syltetøy.Spis to små biter av egget og smør resten ut på gulvet.Ta en bit av brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og på klær.


Lunsj: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull og tre munnfuller av ett glass melk (hell resten på gulvet).


Middag: En kjeks, to mynter. Noe rusk du finner under sofaen.


Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet.Drikk fire munnfuller av badevannet ditt.

Dietten gjøres mer effektiv med tilrettelagt mosjon, for eksempel:* Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen rundti slynger samtidig som du skriker av full hals for å økelungekapasiteten.Når mannen fra Securitas kaster deg ut av butikken gjør du sterkmotstand


.* Spring over alt, hopp innimellom.Fall ofte og regelmessig; å reise seg opp igjen styrker musklene.Husk lungene. Skrik samtidig med disse øvelsene


.* Be om en sparringspartner ved påkledning.Gjør med alle krefter motstand mot å bli påkledd.

Nøy deg ikke med ett skift, krev å få bytte til andre klærminst tre ganger.


Prøv SmåBarnsmetoden du også.Lykke til! ;)


2 kommentarer:

  1. Går for lavkarbo litt til, jeg. Glad i mat, blir grinete når jeg er sulten. Hehe!

    SvarSlett