mandag 5. mars 2012

We got you...Min kjære lillesøster fikk 30 års overraskelse party... Å at vi alle klarte å lure denne damen(?) er jammen en bragd i seg selv..Vi var 14 rundt bordet og alle bidro til en meget flott "tapas" buffe...gosh så mye digg!!Pai ala Fru Fjeldhammer...mmmm,..Å er så heldig at denne tok sted hos meg,med så god hjelp av alle sammen var det neimen ikke mye å rydde dagen etter heller ...alle restene av maten er igjen her!!


Masse godt..Å blendern, ja det var mannen bartender, men suuper gode mojitos!!Så da lar vi resten av bildene forbli private...kremt!! Men kan si at kvaliteten på stue bordet er bra...ja for noen sa at vi var forbi den alderen(?) da vi "danset" på bordet..JA da var det gjordt...Ille morro var det!!! Smiler ennå
...

3 kommentarer:

 1. Høres ut som en knallkveld, og jeg håper denne uken også blir det. Ser ut til at dere fikk mye spennende å spise i tillegg, nam nam!

  SvarSlett
 2. Åh så herlig med suprise! WOW!

  Fin ukesstart til deg :) Håper du har en fin dag og at solen skinner på deg. Her er det full fart Oslo - Haugesund - Oslo. Men gøy er det!

  klemklem

  SvarSlett
 3. Så koselig... moro med slike ting.
  klem

  SvarSlett