mandag 8. juni 2009

Wow....

Dagen i dag startet med et bang...Mini våknet kl 05.30...så da var dagen i gang..Jeg hadde store planer om å komme meg på jobben, men må ærlig innrømme at formen er sjaber ..men nok om det, det kommer seg nok!!!

Frokosten tv og en god te kopp ,brød med gulost så var magen i takt...
Så fikk jeg telefon fra jobben....Du frøken??? Du vant hovedpremien i "Aktiv til jobben"!!! Hæ sier jeg ?? kan jo nesten ikke huske det, men jo det må jo ha vært det skjema vi krysset utpå når vi enten gikk eller syklet til jobben i fjor....Å ja den ja..jo tusen takk det var jo artig, men hva vant jeg da...gratis apotekvarer..siden vi jobber på et apoteklager.??? Å nei gaverkort fra G- sport.Så kult da...hvor mye da??? Jo Hovedpremien er på 5000kr..Hva?? Nå må du ha sett feil da...500 mener du...Nei 5000kr!!!!

Så nå blir det shopping...sjo ho da ble humøret litt bedere....ble super gla jeg , vinner jo aldri noen ting..mmm lurer på om jeg må tippe lotto/viking nå ...tenk om lykka er med meg !!!! En ting er klart sykkel vogn skal kjøpes.... Ha en fin dag alle sammen...Nå kom jammen sola og gitt!!!

3 kommentarer:

 1. Hei, gratulerer med premien! Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye, det er deg vel forunt!!
  klem

  SvarSlett
 3. Hei, det ligger en utfordring til deg på bloggen min :-)

  SvarSlett