tirsdag 21. juli 2009

Home!!!


Kommet hjem etter en fin uke i Ebeltoft, Danmark. Været har vært passe bra, noen ganske varme dager også faktisk, så det ble strand og lettere solbrent...me like!!! Vi besøkte Ree safari park i Ebeltoft og Legoland i Billund , det ble også en tur til Kattegattsentere i Grenå. Det ble shopping i Ebeltoft og Grenå....Nå skal kleshaugen vaskes, så får vi se hva resten av ferien bringer...været er jo ikke noe særlig da ,får gjøre det beste ut av det!!! Alt går med rette humøret!! Husk min lille konkurranse da....se innlegg lenger ned!!!! Kåres på slutten av ferien min(om typ 2 uker) Ha en flott uke videre alle sammen!!!

5 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake fra det store utland! Høres ut til at dere hadde det fint, ja!

  SvarSlett
 2. velkommen tilbake til det kalde nord...det er visst ikke sommer noen steder i vårt lange land for tiden,men vi kan jo håpe at den kommer tilbake.
  Danmark er ett herlig ferieland uten tvil,og det er heldigvis ikke så langt dit heller ;o)

  Ha en fortsatt god ferie !!!

  SvarSlett
 3. Det er utruleg mange som reiser til Ebeltoft denne ferien - kanskje me må fylgje det eksempelet neste år? Det høyrest iallefall herlegt ut!

  Velkomen tilbake :)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fantastisk ferie, her er vi også røde men det skyldes rustskader pga mye regn.... velkommen hjem, i dag er det hvertfall fint vær!

  SvarSlett
 5. Heia!! Vi skal til Grenå om to uker, var det mye bra shopping der og i Ebeltoft?? Og sto Kattegat senteret til forventningene?? Tips blir jeg veldig glad for:)

  SvarSlett