onsdag 22. juli 2009

ÅÅÅ

Makan til vær.....Vi har dratt på snarvisit til mormor og bestefar(mine foreldre) på landet...Her våknet vi til skyfri himmel og sola gløttet fram...yes en sol dag tenkte vi....men kl 3 satte regnet inn. Bestefar her fikk akkurat malt ferdig siste vegg på huset, og kjørt noen runder med ungene i liften han har lånt på jobben sin..Vi later oss og koser med familiens lille kose jente..Tuva(2.5 mnd) Ungene mine er så stolte kusine og fetter..mini er så forsiktig og sier at det er lille vennen hans....smelt!!Må sies at tanten her koser MYE..!!!!! Nå ser det ut som vi jammen har feien for neste år klar..og andre div planer klart, viss jeg får det som jeg vil(....hi hi kan noen triks der !!!)
Da blir det hverfall SOL i noen uker....skal betilles så fort 2010 ferie legges ut...Enig frufjeldhammer??? Får leve på den ene uken i Danmark med godværet....men kjenner at det ikke er nok for denne gang...Vi tar noen dager på Hvaler, skal besøke et vennepar av gubben....Så får vi håpe da...har hørt det er noen koselige butikker på Skjærhalden....så får sjekke de ut da...Go butikkene uteble i Danmark...fader hvor gjemte de seg tro???.. Vel vi skal kos oss med sen middag nå og noen cider... Ha en fin kveld!!!

8 kommentarer:

 1. For et fantastisk bilde! Er det du som har tatt det? *målløs*

  ♥Cecilie♥

  SvarSlett
 2. Star Tour har lagt ut noen reiser for neste sommer allerede, så gå inn på www.startour.no og ta en titt....
  Klem fra Bjørkis.....

  SvarSlett
 3. Hei.
  Jøss, var dere der også:-) Anettei Foreldremanulaen var også der den dagen:-)

  Skulle visst det, for da hadde jeg sett etter deg...men det var jo et par andre der også:-)

  SvarSlett
 4. Dette været er til å sbli sprø av, jeg er helt enig. Som deg våknet jeg til det som jeg trodde kunne ende i bikini på solsengen. Her blir det bare rustskader som farger kroppen snart?

  SvarSlett
 5. det er bare å tenne stearinlyse og gjøre innekoslige ting.. litt stusselig dette været her, men alt blir bedre med levende lys!! :)

  SvarSlett
 6. Hvis du skal til Hvaler og har lyst på en interiør opplevelse, bør du dra til Låven, en butikk på vei ut til Utgårdskilen, en låve stappet med ting & tang :-) God shopping!!

  SvarSlett
 7. Likte også bildet kjempegodt;o) Er det du som er fotografen?

  Håper du og dine har hatt en fin sommer med litt solskinn også;o)

  SvarSlett