torsdag 20. august 2009

Her er lite å melde om dagen....Jeg har litt sånn vondt i hele kroppen syken og fia har magevondt...ikke noe feber å melde nå, så da er det nok ikke ..grynt ..grynt.. syken(svineinfulensa), jeg sliter mest med hodepine og en litt stiv nakke... men denne har nå endelig fått åpnet...og sliter litt med å legge den fra meg ..

Nå skal jeg lete etter en dåpslue...hvor la jeg den for tre år siden.??? tenke tenke...Det er dåp til helga , min niese Tuva skal ha vann i håret fest som vi har forklart mini her...ha ha!!! Så hvor ligger den lua da....å det ekke lenge siden jeg så den heller her...sikkert lagt den et lurt sted, rart med det når man skal finne noe er det søkk vekk....??? og dukker opp da du minst trenger den .....grrrr sier jeg bare!!!!...

6 kommentarer:

 1. God bedring,trøst deg med boken-akkurat ferdig med den-utrolig bra!

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Så kjedelig å være syk, håper dere blir bedre!

  Den boka leste jeg for ikke lenge siden, og det er en slik bok du tenker på lenge etterpå for den var så bra. Så kos deg med den, skulle ønske jeg kunne lest den på nytt og at den var ulest for meg:-)

  Klem Hilde

  SvarSlett
 3. God bedring og takk for boktips!

  SvarSlett
 4. Hei, akkuratt ferdig med boken min. Passet bra med et tips! Har en tendens til å legge ting på lure steder selv, finner de aldri når de trengs. Lykke til! Klem:)

  SvarSlett
 5. Finner du den ikke får du komme hit, jeg vet hvor vår er!!!

  Anja
  - på mannens maskin

  SvarSlett
 6. Hallo!Alle snakker om den boka...må jeg få lest:) Ønsker deg en herlig helg kjære du:)
  Klem fra Lottis

  SvarSlett