lørdag 22. august 2009

Det er litt dagen derpå her...ikke det at jeg har vært ute på byn alt så..men det ble en litt sein film kveld...Man som hater kvinder....Stieg Larson...sier bare Wow!!! Gleder meg alt til de andre filmenen kommer....tror nemlig det blir litt avansert lesning for meg viss jeg skulle driste meg til å lese bøkene...Ble ferdig med Øya boka i går...bu hu... skulle ønske den aldri sluttet..selv om slutten var bra....Nå skal jeg begynne på denne boka(bilde under) som denne hærlige damen med den fine bloggen Sessan och Prinsessan anbefalte i sommer ...og Oprah Winfrey også har anbefalt!!!


Her svinger vi oss i gang her....formen på alle er nokså bra og sola skinner!!! Oste kaken står i kjøleskapet og vi skal ut og kjøpe dåps gave...tror jammen jeg skal driste meg å bake en oreo kake i dag og..har aldri laget den før men det virket enkelt nok..også har jeg oreo ekspert i nærheten..sant Fru fjeldhammer???se hennes fine blogg HER!!! Nå vaske over gulver..brette en HAUG av rent tøy....så ut i sola!!!! Ha en fin dag dere!!!!

6 kommentarer:

 1. Hei på deg og takk for hilsen hos meg. Tror våre jenter er ganske like ja :-)

  Jeg er midt i Øya-boka nå og den er bare såååå fiiiin. Gleder meg til slutten, selv om jeg ikke gleder meg til slutten, hvis du skjønner hva jeg mener?

  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 2. Du kan fint lese stieg larsson sine bøker, godt skrevet og faktisk enda bedre enn filmen (som vanlig).

  Hilsen meg, på vei ut i sola!

  SvarSlett
 3. Enjoy!! Den startar en lång lång tanke rekke boken ;D

  Njut söndagen darling

  SvarSlett
 4. Jeg har også lest den boken i sommer, bra bok.) Kos deg:)

  SvarSlett
 5. Hei:) Til kommentaren din hos meg, setter veldig pris på å ha slik kontakt. Hold dørene åpne,, også er det litt lettere å betro seg til tante enn mamman noen ganger. Og da må vi sitte klare og gi så gode råd vi kan:) Klem!

  SvarSlett