lørdag 1. august 2009

Home Sweet Home!!!

Heime igjen...!! Det var både godt og surt på en gang...Det betyr jo at ferien er ferdig for denne gang...men det har vært en fin ferie tross været...Fine dager i Ebeltoft, Fia har kjøpt seg rooooza cowboy hatt for egene feriepenger...O my sier jeg bare...venninden fikk lik, skal si de var noen røffe frøkner...Så kom vi hjem og hadde noen vaske klær dager her hjemme, så ble det noen dager i Odalen, før vi tok en lang weekend på Hvaler...der var vi faktisk sånn passe heldig med været så det ble shopping og kos på skjærhalden brygge og pizza kveld på brygga å...sånn som sommer kvelder skal være...Har slengt med noen av ferie bildene:
En rullende kule uten for Kattegatt sentere..se hit unger???
Mini digger STOR softis....mor derimot unngår å kjøpe egen....viss dere skjønner.

Her er "vårt"anneks som vi fikk sove i ...jeg sitter på hovedhus terrasen å tar bilde!!! Egen stue og to sove rom i 2 egt..Luxus anneks med andre ord....skal vist komme egen do der også..Så koset vi voksene oss max på kvelden da roen senket seh med ute peis og.....god sommer cider!!!

Her er husbonden...kommer hjem fra båt tur til Strømstad..Mye godt i de posene ja...Revben til middag den dagen...
Nå i skrivede stund sitter jeg å blogger....Ungene koser seg med popcorn og barnetv, husbonden er i sving på kjøkkene...Det blir indrefile med bree og røsti potatis og "gegge"(bacon,sopp, paprika,hvitløk, løk og fløte )MmMmMm det lukter......så tror jammen det bli en glass hvit til eller rødt..må jo nyte det siste av ferien.. God kveld damer!!!

3 kommentarer:

 1. Så kul hatt, hehe! Regner med hun var stolt ja!!

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Så herlig ferie:) Hvaler er gull da...skal dit snart vi også!
  Gleder meg:) Ha en fortsatt fin kveld:) Her blir det rydding,vasking,pakking og innimellom litt blogging:)
  Klem til deg:)

  SvarSlett
 3. WOW!!! Den hatten skulle jeg hatt på Madonna konserten, skikkelig stæsjete :) Vi har også vært på Hvaler en tur, fikk du tatt turen innom låven ved utgårdskilen da?

  SvarSlett