torsdag 13. august 2009

Miss Curly???


Flatt ja det kan man trygt kalle mitt hår og litt "liv"løst og....Så hva skal man gjæra da?? Jo ....DO

SOMTHING!!!! men atte....skal vel ikke ta permanent nå ? hører ikke det 80 talle til??Ja jo men jeg ekke så vågal lenger ,var det en tid da...når jeg krølla panne luggen og...ikke nice skal jeg fortelle !!! Oh my..så skal fjonge meg litt neste helg tenkte jeg...skal i barne dåp og er fadder så vil se litt ekstra fjong ut ...regner med paparazzi paret er der(mamma og sis...hi hi)...så skal gå for den gode gamledagse ..Krøll tangen! Jeg ønsker meg "Hollywood" krøller..noen som skjønner, litt sånn store og luftige..(hi hi så for meg en reklame inni hode mitt nå...)


Noen tips folkens????

5 kommentarer:

 1. Er det noe jeg er virkelig dårlig på, så er det krølling av hår! Det blir alt annet enn fint på meg, mens alle andre ser ut som superstjerner!

  Mitt hotteste tips er youtube, de har jo videoer av ALT!!!

  SvarSlett
 2. Har problemer med paddeflatt hår selv. Pleier å krølle det selv en gang i blant, men synes det er vanskelig å få det til å holde uten masse masse spray. Da ser det bare stivt og unaturlig ut. Har kjøpt et pulver man har i hårrøttene som gjør at man får volum. Har ikke prøvd det når jeg har krøllet håret, men det funker hvertfall slik at håret ikke likker paddeflatt på hodet.

  SvarSlett
 3. Heihå!

  Et godt tips er å kjøpe sånne ruller med borrelås på-de har det på HM i forskjellige str! Vask håret, føn det nesten tørt og rull opp-enkelt og blir flott! Ha gjerne hårspray over rullene :-)

  Lykke til!!!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Tips ja, tenkte du litt sånn Bonny M loock? Eller litt mindre vågalt?:).. Får du ikke en sånn krølltang nå da som kun løfter håret fra hodebunn? Mener jeg så det på tvn. Så ganske fin ut, vist den holder det den lover da. Og er håret ditt litt platt, bruk spraybalsam istede for vanlig balsam. Ikke så tungt:) Lykke til.. Klem..

  SvarSlett
 5. Døh - dropp krølltanken, kjøp et flatjern i stedet! Funker myyye bedre en krølltang, og du kan variere mer i look'en (med krølltang får du liksom bare krøller...)
  Etter at mitt jern kom i hus brukes ikke annet...
  Kan tenke meg det vil funke fint på dit hår også!!! (Bare husk at den skal brukes i TØRT hår! *fnis*)

  SvarSlett