mandag 7. september 2009

Ny uke og ny gnist!!!! Koset meg max på hytte tur, og fikk ladet opp "batteriet" litt(takk sviger mor for tur spons) Nakken krangler med meg ennå, så hodepinen kommer og går nesten at jeg begynner å bli vant med den...ser virkelig frem i mot noen behandlinger nå ,bare synd det er så lang vente tid..

Nå er det middags tid..mmm god gryte som kjæresten min har laget...Så håndball trening på fia ,hennes første..så spennende om hun liker det, ellers skal hun også kanskje begynne turn/dans på torsdager...mye aktivitet er bra så lenge de trives med det...mmm mår vel finne noe til mini.....men hva skal det bli tro??? Hip-hop kurs..han elsker p showe til kuuuul musikk mamma sier han...
Jeg lovet jo bilde av eplepaien med oppskrift....:

SMULDRE EPLE PAI....
Masse epler i lang panne eller pai form...
300gr smør
300gr sukker
300gr hvetemel
Alt moses sammen til deig som man fordeler over eplene..vi tar på sukker og kanel på eplene først så deig men det er ikke et must....25 min på225 grader...sjekk om eplene er myke..
Så vanilje is... velbekomme!!!!

Måtte bare dele bilde av mini....fant nisse luen og venter på jul, ikke rart han sovnet...3 kommentarer:

 1. Hei. Så deilig med tur, i morgen drar jeg å lader batteriene. Trist med hodepine, drikk mye og ta varme håndkler over nakken, bruker å hjelpe litt på meg. Så nydelig bilde av guttten, ikke rart han sovnet nei:):) Fikk meg en liten vekker jeg, drar seg mot jul jo.. Nei, nå MÅ jeg komme meg i seng. Klem fra meg:::))))

  SvarSlett
 2. drikk mye uten alkohol, hvis ikke blir det bare verre... hehe, velkommen hjem!

  SvarSlett
 3. Så fint at du hygget deg og ladet batteriene på tur. Er det du som har tatt det flotte lyng-bildet? Vakkert!

  Ha en fin kveld og snart god helg :-)

  SvarSlett