mandag 5. oktober 2009

God mandags morgen!!!Her kvitret vi veldig tidlig i dag synes jeg, men greit å bare starte uken med en gang....Mini sin form kommer seg , men er alt fra bra...lungebetennelse tar tid skjønner jeg. Jeg er en smule rastløs etter noen dager med uggen form og en veldig rolig helg, fia kom hjem fra høstferie i går og gubben har vørt på hyttetur, så det har bare vært meg og mini i helgen , så vi har koset oss vi men det var stille altså...Det skal bli godt å får trent litt igjen denne uken...Siden jeg er "sykepleier" her hjemme så fixer og rydder jeg litt div...så endelig fikk jeg tid til å teste ut dette med å stryke på merker....putene ble fine!!! Bilde kvaliteten er bad I KNOW!!! men tatt med mobil kamera, siden vårt kamera er nå levert inn til rep...så får vi se hvor stor skaden var etter en tur i bakken....
Bilde lister opp.....mmmmm men åssen styler jeg disse da, blir liksom ikke som i div magasiner jeg har sett...fanken hva gjør jeg feil..inni hodet mitt skulle dette bli super lekkert og røfft...


litt mer stylet her...(her ser dere forøvrig hode toppen på sjuklingen)men dette var et bad bilde igjen..men det gir jo et intrykk på hvordan det blei...planer om div bokstaver for å bryte litt i ramme oppstillingen..
Vil tipse om at Dorothea åpner på triaden i morgen kl 10.00 men masse fine åpningstilbud. Min gode venninde å damen bak denne bloggen HER har vært så heldig å få jobb der, eller vil heller si de er heldige som får ei så knall jente(dame?) som kommer til å jobbe der!!!
Ha en fin dag alle sammen....Å ser at det har vært litt besøk her i helgen...lurer på hvem dere er?? Det er jo så hyggelig om noen gi seg til kjenne så jeg evt finner nye blogger...2 kommentarer:

  1. Wow, for noen fine puter du har laget. Flink du!

    Jeg synes bildelistene dine ble fine også jeg. Det nederste bildet hvor du har mer stasj på er jo aboslutt finest da :-)

    Klem

    SvarSlett
  2. Jeg likte også den nederste best. Gjorde du noen kupp på senteret du har glemt å dele???

    SvarSlett