mandag 31. august 2009
HØSTEN KOMMER SNIKENDE::::::
Nå er det blitt hus kaldt..varmen er på i heimen her og vi koser oss med te lys
Mandagen er her og ny uke...Ungene ser barne tv sammen med pappan, eller det vil si ungene, jeg mistenker gubben"hviler øynene litt" og jeg skal prøve å komme videre i boka mi...Vi har spist rester etter hjemme baksten min i går..hveteboller med vaniljekrem med litt melis og en latte....
Svigermor har brettet en stor HAUG med sokker for meg...takk for du!!!
Åsså fikk jeg en bolle til i min bruka samling liten sådan men må jo begynne.... Godis står det på den og står her sammen med Popcorn og dipp bollene mine..neste på ønskelisten er salat og poteter....fint det er jul snart....og at Dorethea åpner i nærheten her....jippi.
Å for de som er innom her og(familie).....green gate blir aldri feil det heller..ha ha..Jeg kommer nok med juleønsker snikende i min tekst her fremover, da jeg synes det er litt vanskelig å sette opp ønske liste...tenker en dag at å det var noe jeg skal eller kan ønske meg til jul , men da noen spørr er alt sånt glemt...eller at jeg alt har kjøpt det selv hi hi...er litt for godt til å gi meg selv jule gaver mens jeg shopper til andre..Sånn blir det da: TIL HUS FRUEN FRA NISSEN(MEG) noen andre som har det sånn....???
Ang bleie slutt på mini så takker jeg for tips, og ja jeg veit det ikke er barne hagens ansvar å gjøre mitt barn tørr, men hva gjør man da når barnet er tørr hjemme ,men ikke i barne hagen? Skal de få bestemme i barnehagen slutt da, når de er klar for det...nei dette skal vi samarbeide om...ikke sant?? Vel saken er avsluttet for min del nå....Vi kom til en okei enighet.
Nå skal jeg kose meg med gjengen i sofaen....

3 kommentarer:

 1. Ser utrolig godt ut!! Ja,har begynt å tenke jule her og...:-)
  Minsten her var bare 2 år og 4mnd da vi var på vinterferie på hytta og han tydelig var klar for do...jeg tenkte ja ja,hadde jo tenkt å vente til sommeren og så for meg to lag ull,dress osv...ikke minst i bhg. Da vi kom hjem snakket vi med bhg om dette og de var bare helt klare på at han selvsagt skulle fortsette uten bleie når han var så motivert og klar. Dette var februar...så ja,skjønner at bhg synes det kan bli mye,men klart de må følge opp når frøkna er klar!!
  Lykke til,klem fra Anette

  SvarSlett
 2. logget på feil mail..guttemamma!!!

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ nå fikk jeg lyst på gjærbakst ! Det er noe av det beste jeg vet.....

  SvarSlett