søndag 13. september 2009

Kose dag....
Her er bildene som dere gjerne kan ta med dere....Jeg skal ha noen av disse på putene mine om litt...må bare få kjøpt stryke papir, er noen som vil tipse om det beste på det??? tenkte å kjøpe på panduro...
I går koset vi oss max hele dagen jeg og ungene.. Det ble sykkeltur til mormor og bestefar, men bestefar var i odalen å træsja(tresket)og leverte korn...sånn at alle vi får brød til matpakkene våre...ifg mini her..Vi gikk tur på butikket sammen med mormor og min søster(tante hilde) med fam...det ble en tur på lekeplassen og der var det en fin politi bil man kunne sitte inni.stor stas for mini...fia ble med mormor for å lage fårikål til hele gjengen....ÅÅÅÅ det smakte godt det kan jeg si...mmmm !! Takk mormor og sis for en fin dag!! Når vi kom hjem ble det fort natta på trolla og vi voksene slappet av med svenske idol...artig sånne program synes jeg..!!!
Så vi har hatt en super daff morgen her...Jeg kjenner at jeg lever i dag for å si det sånn og tar det rolig i dag, da er godt at man er invitert på middag og slipper å tenke ut det. Det er jo lux da og få middag borte to dager..me like!!!..Får vel ta med dessert jeg da...
Fia ble nettopp hentet av mormor og bestefaren sin, skal bli med på biltur til oldemor, mini valgte vel nesten selv å bli hjemme og vaske bil med pappan sin her !! Så blir det en tur for å stemme..mmm vipper litt mellom to partier...Viktigste er jo at jeg bruker min stemmerett.
Nå skal jeg ut til de super flinke vaskeguttene mine...div leke biler er også vasket, mini er ivrig og stolt der han driver..go gutten til mamman sin...skravla går i ett..hi hi!! ha en fin søndag !!!


7 kommentarer:

 1. Har tenkt å si det samme som forrige kommentar. De har på Claes Olsson, 139 kroner for 15 A4 ark. Så kan du jo sammneligne med Panduro. Koselige de gamle motivene. Jeg har fått helt dilla. Har også anskaffet litt stivt papir så jeg tar de ut i original størrelse og skal bruke som pakkelapper til jul. Klem Jorunn

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder som jeg gjerne plukker med meg.
  Jeg har kjøpt strykeark på Clas Ohlson. 139,- for bruk på lyse tekstiler og 129,- for bruk på mørke. Veldig enkelt å forstå bruksanvisningen også.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Jeg har også brukt de fra clas olson. Har ikke testet opp mot andre leverandører, men jeg tenker at det er relativt likt, enkel som jeg er med dårlig råd.

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder. Takk for at du deler!

  Ha en fin søndagskveld

  Beate

  SvarSlett
 5. Fine bilder. :)
  Jeg skal stemme i morgen jeg. I siste liten...
  Ha en fin uke!
  Anine

  SvarSlett
 6. Næmmen snuppa da. Ingen ting å skamme seg over.
  Er treg jeg også! Veldig! :)
  Ha en flott dag!
  Klem

  SvarSlett