lørdag 12. september 2009
Serveringen åpnet kl 07.30 her i dag.....mammma sulten NÅ!!! Ja ja mamma må få opp øya først, men det kommer....føler meg som den serverings damen her på morran...Så nå er første måltid i magen og vi skal ta tak i dagen som de sier i sverige..
Mini sitter på do og leser bok og fia fixer rommet sitt i håp om lomme penger tror jeg...de begynner tidlig..Sola er på vei fram her, så vi tar en sykkel tur og besøker mormor(min mamma). Gubben tok helge vasken i går(for første gang) sånn er det da mor sliter med vonde armer og rygg....
Bilde over har jeg veldig lyst på en pute, men hvordan går jeg fram da?? Skjønner at jeg kopierer det på stryke papir men hvordan? vanelig kopimaskin?Noen som har tips?
Jeg fant dette bilde på en blogg som ville dele mange sånne fine bilder, men husker ikke hvem blogg!!! Tusen takk skal du ha iallefall...jeg legger ut resten av bildene senere i dag...litt sånn pay it forward...så andre kan kopiere de!!!

2 kommentarer:

  1. Heia, nydelig blogg og nydelig bilde. Er visst flere måter å gjøre det på, selv bruker jeg en skriver som jeg har tilknyttet dataen, husk bare på å stille inn str, at du bruker strykepapir, om du evnt vil speilvende det, for å få det riktig vei når du stryker det på ol. Håper at du uansett får det til. Ha en fin lørdag!

    SvarSlett
  2. Jeg limer bildet inn i Word, speilvender det (om det er bokstaver) og printer ut på strykepapir.

    Hilsen en annen serveringsdame... samt husøkonom, vaskehjelp, sjåfør og alt det der! Hehe!

    SvarSlett